Protein från växtriket minskar risken för förtida död
Studien, som blev publicerad i JAMA Internal Medicine, studerade kosten till 131 342 deltagare i Nurses’ Health Study och Health Professionals Follow-up Study. Studiens resultater visade klart och tydligt att intag av protein från djurriket ökar risken för hjärt- och kärlsjukdom medan en kost som ersätter animaliskt protein med växtbaserad protein, minskar risken för förtida död.
Intag av protein från djurriket; fisk, kött och mejeriprodukter borde därför ersättas av växtbaserade proteinkällor som nötter, bönor och frön för att undvika livsstilssjukdomar som kan leda till förtida död.
Här kan du läsa hela studien.
Kommentera denna artikel
Hittade en sida med referenser från användare áv Topinulin:
http://www.aktivsyn.se/referenser.html
Som man frågar får man svar, det finns andra faktorer också som att ha en god tarmflora vilket är helt avgörande faktiskt. 65% av oss alla har en skadlig tarmflora läste jag.
En skadlig tarmflora medverkar bl.a. till fetma, diabetes, tarmstörningar av diverse slag och kolesterolhöjning.
I allt fler länder rekommenderas att ett par gånger om året avgifta och återställa tarmfloran med en bra Prebiotika. Det bästa som alls finns kommer från koncentrat av jordärtskocka och heter Topinulin aktiv. Sök på nätet. Dess fruktooligosackarider är unika i sammansättning och det bästa som alls anträffats.
Ges i många länder mot alla former av tarmstörningar, för att underlätta viktminskning, och även som profylax mot cancer i grovtarmen eftersom den även tömmer eventuella tarmfickor.
Utöver tarmfloran är härskning av blodfetter avgörande för många, bristen på antioxidanter skapar åderförkalkning i förlängningen. Vi äter långt ifrån tillräckligt av sådan föda.
Inga har kommenterat på denna sida ännu